14 май 2010

Гювечета с колбас

По-принцип за приготвянето на гювечета се прави оборка на хладилника, така е и в този случай.



Задушават се нарязаните на едро и леко посолени 2 глави лук и 3 моркова. Отделно в съд се сваряват в подсолена вода 3 големи картофа и се нарязват на малки кубчета. 3 печени чушки2 домата се нарязват на дребни парчета, и се настъгват. 2 парчета варена наденица, се нарязва на дребни кубчета. Всички продукти се разпределят в 6 намаслени гювечета, като отгоре на всяко се  слагат по 2-3сл от разбитите предварително 4 яйца. Поръсва се с малко  мазнина и се захлупват. Слагат се в студена фурна и се пекат на 200С докато се стегне яйцето.




При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар